20240201 213218507 iOS

Daniëlle Clasen-Bos

In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn studie heb ik tot mijn 30e als militair fysiotherapeut bij de Koninklijke Marine gewerkt. Ik woon in Hoorn met mijn man en kinderen (2001 & 2003).

In 2008 richtte ik Instituut D&C op. Sinds 2022 ben ik niet meer praktiserend door zenuwletsel. Daarom heb ik de praktijk verkocht en ben ik nu fulltime werkzaam als Coördinator Zorgadministratie in de ouderenzorg. Daarnaast zit ik in het managementteam FC&I, ben ik de voorzitter van de Kerngroep EC en doe ik de Interne controle en dossiercontrole. 

Sinds 14 april 2022 ben ik Penningmeester van CFWF en dagelijks bestuurslid. Dit ben ik ook al eerder jaren geweest voor een honkbalvereniging. In 2023 heb ik de voorzittershamer overgenomen van Brenda van Gent.

De coöperatie is een goede manier om op gelijkwaardige manier eenheid te creëren in onze verscheidenheid. We kunnen als eenheid de samenwerking aangaan met belangrijke stakeholders in onze regio en zo zorgen voor de juiste zorg door de juiste zorgverlener in onze regio. Hier hebben ook de inwoners van West-Friesland veel baat bij. Dit is de reden dat ik mij inzet om deze coöperatie tot een succesvol samenwerkingsverband te maken.

In mijn vrije tijd lees ik graag, ga ik graag uit eten en kijk ik graag honkbal. Onze zoon speelt overgangsklasse, de op één na hoogste klasse van Nederland . Ik ben te bereiken via e-mail; cooperatiewf@gmail.com